Vacature:

Sales Medewerker / Account Manager

Wij zijn Bonfire Media, een snel groeiend mediabedrijf gevestigd in Groningen. Als team hebben wij de ambitie om bij de grootste filmbedrijven van Nederland te horen. Onze klanten zijn nu al erg over ons te spreken, met jouw skills kunnen wij ons proces nog meer verbeteren om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn! Wij zoeken iemand die bij onze ambitie past om de beste te zijn en wil excelleren in de functie van Sales / Accountmanager.

Wat ga je doen?

Wij hebben plek voor nieuw talent in ons team (6 m/v). We zoeken een sales/accountmanager die weet hoe hij/zij klanten blij moet maken. Je helpt klanten te groeien zodat ze nog meer succes behalen met behulp van onze videos. Je kan goed inschatten wat een klant nodig heeft en kan ze daarin écht verder helpen. Je gaat namelijk het gesprek met bestaande en nieuwe klanten aan en wilt weten waar ze echt naar op zoek zijn.

De training

Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten op je eerste dag. Wij leiden je op in de fijne kneepjes van het filmwerk. Je leert over ons productieproces, hoe onze concepten tot stand komen en welke formats relevant zijn voor welke klanten.

Jezelf daarna verder ontwikkelen? Wij denken graag met je mee en kunnen je helpen een échte verhalenverteller te worden.

Werktijden

Als sales medewerker bij Bonfire werk jij vanaf 36 uur per week. Je kan je eigen werktijden gedeeltelijk flexibel inplannen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, ten minste 3 dagen bij ons op kantoor tussen 9.00 – 17.00 uur. Het is hierbij dus van belang dat je ten minste 3 keer per week overdag beschikbaar bent, de overige uren kun je doordeweeks vrij indelen.

Starten vanaf

Per direct.

Wat wij bieden:

   • Een goed salaris;

   • Sales bonus;

   • Volledig ingerichte werkplek;

   • Reiskosten volledig vergoed;

  • Je kunt aan de slag vanaf 36-40 uur per week.

Wat wij vragen:

  • Minimaal HBO denkniveau;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in sales (B2B);
  • Je bent communicatief vaardig en oplossingsgericht;
  • Je bent sociaal, vriendelijk en kan duidelijk verhalen overbrengen;
  • Je hebt affiniteit met film (geen pré, wel fijn);
  • Je hebt ervaring met CRM systemen.

Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Mail dan info@bonfiremedia.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   Extra informatie

    P.S. Heb je een vraag, wil je direct je interesse tonen, of solliciteren door middel van een videomotivatie? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Sylvain Bergs (0613778355)

     Status: Open

      Opleidingsniveaus: HBO, Universiteit

       Plaats: Groningen

        Werkuren per week: 36-40

         Dienstverbanden: Fulltime (startersfunctie), Parttime (overdag)

           Gepubliceerd op: 9-05-2023