Video Productie Assistent

Ben jij een organisatorisch wonder, heb je een passie voor het overbrengen van mooie verhalen door middel van video en ben jij iemand die goed kan onderhandelen? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Als productie-assistent leid je een aantal van onze producties; je staat dus in direct contact met crew, cast, belanghebbenden en de klant, om ervoor te zorgen dat elke shoot zo soepel mogelijk verloopt. Je zorgt voor een duidelijke en directe communicatie, op shoot dagen ben je het eerste aanspreekpunt omtrent de planning. Ook zorg je voor zaken als lunch, snacks, drinken en koffie! Daarnaast werk je op kantoor aan call sheets, productie en post-productie planning. Je zorgt dat de juiste mensen op de juiste plekken zijn voor de juiste bedragen. Je bent flexibel, meedenkend en pro-actief. Je bent snel bereikbaar en denkt oplossingsgericht. Ook ben je verantwoordelijk voor het runnen van productiemeetings.

Waar zijn we precies naar op zoek?

Organisatie

Je bent goed in organiseren, ervoor zorgen dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is voor het juiste bedrag.

Ambitieus

Je hebt een ambitie voor productie en een passie voor het vertellen van verhalen. Hierdoor kun je de juiste mensen inzetten op de juiste opdrachten.

Sociaal

Je bent een sociaal persoon met een gevoel voor humor. Je werkt goed in een team en durft vragen te stellen en je mening te geven.

Prestatie

Je bent iemand die onder hoge druk gestructureerd en georganiseerd blijft. Je kan snel schakelen en je werkt pro-actief.

Rijbewijs

Je beschikt over een rijbewijs. We filmen door heel het land, daarom is het handig om een rijbewijs te hebben. Dit is geen vereiste, maar wel een plus.

Flexibel inzetbaar

Je bent beschikbaar om flexibel te zijn in je werktijden. Je werkt sowieso 2 dagen in de week bij ons op kantoor. De resterende 2 dagen worden ingedeeld op basis van shoots en beschikbaarheid. Onze shoot dagen worden nog wel eens tot op uren van te voren verplaatst, het is handig als je snel kan schakelen en veel beschikbaar bent buiten de vaste werkdagen.

Word jij onze nieuwe Producer?